Başkan Kayda'dan Tanıtım Gezisi

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde ilçeye kazandırılan tesisler için tanıtım gezisi düzenledi.

Başkan Kayda'dan Tanıtım Gezisi
Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın ev sahipliği yaptığı tanıtım gezisine, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Yalım Şenkaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, belediye meclis üyeleri ile daire müdürleri katıldı.

Salihli’ye kazandırılan hizmetlerin ve tesislerin tanıtım gezisinin ilk durağı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Gıda Bankası oldu. Başkan Kayda, ayda 400 kişinin gıda yardımı aldığı Gıda Bankası hakkında geziye katılanlara bilgi verdi. Buradan, Salihli Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ortaklığında yapımı devam eden Atatürk Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunan heyeti bilgilendiren Başkan Kayda, uluslararası standartlara sahip olan spor tesisinin yılbaşında hizmete açılacağı müjdesini verdi. Atatürk Spor Salonu ile Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunan Belediye Meclis Üyeleri, spor tesisini çok beğendiklerini ifade ettiler.

Yılmaz ve Sarıpınar Mahallelerinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan Çok Amaçlı Etkinlik Salonunda incelemelerde bulunan heyet, 500 Türk Lirası kira bedeli karşılığında vatandaşlara kiralanan düğün salonu hizmeti nedeniyle Başkan Cengiz Ergün ve Başkan Zeki Kayda’ya teşekkür etti. Geçtiğimiz hafta Kabazlı Mahallesinde temeli atılan ve yapımı Salihli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Uluslararası Trap ve Skeet Atış Poligonunda incelemeler yapan heyete, tesis hakkında Meclis Üyesi Sebahattin Tekdal bilgi verdi. Tekdal, atış poligonunun Türkiye’nin yedinci, Ege Bölgesinin ise üçüncü büyük tesisi olacağını söyledi.



Salihli Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin güçlerini birleştirerek ilçeye birçok tesis kazandıracaklarını vurgulayan Başkan Kayda, tanıtım gezisine katılan Belediye Meclis Üyelerine teşekkür etti.
Kaynak: İHA