Başkan Karaosmanoğlu, Yan Yollar Ve Üst Geçitler Hakkında Bilgi Aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit-Köseköy arasındaki Goodyear kavşağının yan yolları ve bölgede yapılacak yaya köprülerinde saha incelemesi yaptı.

Başkan Karaosmanoğlu, Yan Yollar Ve Üst Geçitler Hakkında Bilgi Aldı
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit-Köseköy arasında gerçekleştirilen Goodyear kavşağının yan yolları ve bölgede yapılacak yaya köprülerinin son durumu hakkında sahada inceleme yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Ulaşım Dairesi Başkanı Ayşegül Yalçınkaya ve Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürü Görkem Abbasoğulları’nın da eşlik ettiği incelemede, Başkan Karaosmanoğlu’na yan yolların ve yapılacak üst geçitlerin son durumu hakkında detaylı bilgi verildi.

Ziyaretin ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Goodyear kavşağımızın devamında yer alan kuzey yan yolunu bu hafta sonu açıyoruz. Bu sayede kesintisiz trafik akışı sağlanacak. Bununla birlikte güney yan yolumuzda kazı dolgu imalatları tamamlanırken, yol imalatlarının yapımına devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA