Başkan Akdoğan, Kentsel Dönüşüm Alanında İnceleme Yaptı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, çalışmaların yoğun bir tempoyla devam ettiği Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Akdoğan, ‘Ufuk Projesinde’ önemli bir aşamaya gelindiğini söyledi.

Başkan Akdoğan, Kentsel Dönüşüm Alanında İnceleme Yaptı
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı’nın Niğde Belediyesi ile birlikte sürdürdüğü Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, bir yandan inşaatlar yükselirken, diğer yandan da yol, altyapı ve rekreasyon çalışmaları devam ediyor.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 3 mahalleyi kapsayan ve 121 hektarlık alanda devam eden Kentsel Dönüşüm alanındaki çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit ile birlikte Kentsel Dönüşüm alanında yapılacak bulvar, yol ve ana arter çalışmalarının yapıldığı bölgeyi gezen Başkan Akdoğan, projede önemli bir aşamaya gelindiğini söyledi.

Kentsel Dönüşüm alanında inşaatların hızla yükseldiğini anlatan Başkan Akdoğan, Temmuz ayında yapılan, genel altyapı ve rekreasyon inşaatı ihalesinin tamamlandığını ve yüklenici firmaların proje kapsamında yapacağı bulvar, yol, altyapı ve rekreasyon çalışmalarına başladığını bildirdi.
Kaynak: İHA