Adnan Menderes Üniversitesi ADÜKKAN'a Kavuştu

Adnan Menderes Üniversitesi öğretim görevlileri ve öğrencileri tarafından üretilen ürünlerin pazarlanacağı ‘ADÜKKAN’ hizmete açıldı.

Adnan Menderes Üniversitesi ADÜKKAN'a Kavuştu
Adnan Menderes Üniversite Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın hizmete açtığı ADÜKKAN’ın açılışına öğretim görevlileri ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Aydın, Söke ve Karacasu Meslek Yüksek Okul öğrencilerinin el emeği ürettiği takı, çanta, giyim ve dekorotif ürünler ziyaretciler tarafından büyük bir beğeni topladı.

Satışa sunulan her ürünün farklı ellerden çıktığını ve bir benzerinin daha olmadığını ifade eden Adnan Menderes Üniversite Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, “ADÜKKAN bizim uzun zamandır hayalimiz olan bir projeydi. Üniversitemizin marke değerini yükseltecek veya öğrencilerimize, öğretim üyelerimize kendi ürünlerimizi satabileceğimiz bir yer olmasını istedik. Hamd olsun bugüne nasip oldu. Gerçekten çok ciddi emekler harcanarak değişik bir konsepte hazırlandı.Burada satışa sunulan her ürün farklı ellerde çıktı ve bir benzeri daha yok. Burada emeği geçen öğretim görevlisi arkadaşlara, öğrencilerimize teşekkür ediyorum.Üniversitemize hayırlı olsun”dedi.

Açılışın ardından eden Adnan Menderes Üniversite Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan öğrencilere aşure ikram etti.
Kaynak: İHA