2 Buçuk Yaşındaki Hatice Kübra'ya 20 Saattir Ulaşılamıyor

Gaziantep’te evin önünde oynarken kaybolan 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra’dan 20 saattir haber alınamıyor.

2 Buçuk Yaşındaki Hatice Kübra'ya 20 Saattir Ulaşılamıyor
Şahinbey ilçesine bağlı Ocaklar Mahallesi 8 Nolu Sokak’ta 21 numaralı evde yaşayan 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra, evlerinin önünde kardeşleri ile oynarken kayboldu. Kızından bir daha haber alamayan anne Hülya Çakıroğlu, yakınlarına ve polise haber verdi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Mahalle giriş ve çıkışlarındaki kameraları da izleyen polis, kayıp çocuğa ait herhangi bir ize rastlamadı.

Acılı anne Hülya Çakıroğlu, Hatice Kübra’nın kardeşleri ile bakkala gittiğini, bir daha geriye dönmediğini belirterek gözyaşlarına boğuldu. Acılı anne, "Evin önünde kardeşleri ile oynuyordu. Kardeşleri ile bakkala gitti ama bir daha geri dönmedi. Hemen komşulara ve yakınlarımıza söyledik, polise haber verdik. Bir türlü ulaşamadık’ diye konuştu.

Babaanne Asiye Çakıroğlu ise "Dün akşamdan itibaren her yeri aradık bulamadık. Kaybolsa bulunurdu. Çocuğu kaçırdılar herhalde. Gören, duyan bize haber versin" dedi.

Polisle birlikte çocuklarını arayan aile bireyleri gelecek umutlu haberi bekliyor. Kaybolan Hatice Kübra’nın ikizi Esma Gül Çakıroğlu ise olaylardan habersiz, kardeşinin resmine bakıp, kardeşinin evde uyuduğunu söylüyor.

Öte yandan polis, çocuğun kaçırılma ihtimali üzerine mahalleye giren çıkan araçların plakalarını da tespit ediyor.
Kaynak: İHA