Yıldırım Açıklaması 'Halka Hizmette Sınır Yoktur'

Muş’un Bulanık ilçesine bağlı Elmakaya Belde Belediye Başkanı M. Emin Yıldırım, göreve geldiği günden beri hizmette sınır tanımadıklarını ifade etti.

Yıldırım Açıklaması 'Halka Hizmette Sınır Yoktur'
Elmakaya Belde Belediye Başkanı Yıldırım, bilinir belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçe halkına her alanda hızlı ve kaliteli hizmet götürebilmek için her zaman görev başında olduklarını söyledi.

Her alanda vatandaşa hizmet ettiklerini belirten Yıldırım, “Elmakaya Belde Belediyesi olarak, işbirliği ve paylaşımcılık ilkeleri ile halkımıza en iyi hizmeti sunmak noktasında bir yol izliyoruz. Elmakaya Belediyesi olarak işbirliği ve paylaşımcılık ilkeleri ile halkımıza en iyi hizmeti sunmak noktasında bir yol izliyoruz. Belediyemizin görevleri olan hizmetlerinin yanı sıra halkımıza diğer kamu kurum ve kuruluşlarının görev alanı içinde olmasına rağmen bütçe kaynaklı yapılamayan veya geç kalabilecek hizmetleri ulaştırmak istiyoruz. Göreve geldiğimde belediye enkazdı, borçla aldım. Yaklaşık bir milyon borç vardı. Her taraf enkazdı. Belediyecilik namına hiçbir faaliyet yoktu. Şimdi AK Parti belediye başkanı olarak bütün belde halkına hizmet götürdüğüme inanıyorum. Beldede su sıkıntını gidermek için kuyular vuruyoruz. Belde içi yolları yaptık. Elmakaya-Malazgirt yolunu asfaltlıyoruz. Elmakaya-Bulanık yolunu asfaltlıyoruz. Belediyemize araçlar aldık. Halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Devlet bir bütündür. Devletin imkanlarının her alanda halkın hizmetlerine sunulması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Kaynak: İHA