Kartepe Belediyesi 2 Ödüle Layık Görüldü

Kartepe Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından 6’ncısı düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik ödül töreninde 2 ödüle layık görüldü.

Kartepe Belediyesi 2 Ödüle Layık Görüldü
Belediyelerin uyguladığı başarılı projelerin ödüllendirildiği ve en prestijli yerel yönetim ödüllerinden biri olarak kabul edilen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri, Beşiktaş’da bulunan Conrad İstanbul Bosphorus Otel’de yapıldı. Sosyal sorumluluk ve kültürel projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Kartepe Belediyesi, Altın Karınca Belediyecilik ödülleri yarışmasında iki ayrı kategoride iki ödüle birden layık görüldü.

Kartepe Belediyesi, "Kurumsal yönetim ve gelişim" kategorisinde "Mobil Turizm Rehberi" projesiyle 2.’lik ödülünü alırken, "toplum düzen ve sosyal hizmetler" kategorisinde de "Atla Terapi Merkezi" projesiyle yine 2.’lik ödülünü almaya hak kazandı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kategori ödüllerinden birini Bursa Büyükşehir Belediye ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Recep Altepe’nin, diğerini de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın elinden aldı.

Ödül töreninin ardından konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Bugün burada bizlere, çok önemli bir gururu yaşatan çalışma arkadaşlarıma ve bu kusursuz organizasyon için MBB ’ne teşekkür ederim. Bu ödülün bizim için anlamı, " Emek olmadan, yemek olmaz " sözünde olduğu gibi, emek ağacının meyve vermesidir, yani çalışmalarımızın meyvesini aldığımızı görmektir. Mücadelemizi taçlandıran bu ödüller ile daha emin ve kararlı bir şekilde hizmet üretme yolunda hızımızı arttırarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Projeleri ile ödül kazanan tüm belediyelerimizi de kutlarım" dedi.

Kaynak: İHA