İtfaiye Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye Dairesi Başkanlığı, tarafından İtfaiye teşkilatının 301. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bazı etkinlikler düzenlendi.

İtfaiye Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor
Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Dairesi başkanlığı tarafından verilen bilgiye göre, İtfaiye haftası nedeniyle ilkokulların ana sınıflarında öğrencilere yönelik bilgilendirici programların düzenlendiği belirtildi. Programlar çerçevesinde İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından merkezdeki Vakıfbank İlkokulu, Türk Telekom Ortaokulu, Çınar Koleji, Şehit Koray Seçkin İlkokulu’nun ana sınıfı öğrencileri ile ilçelerde ki Yazıhan Abdurrahman Serttaş, Hekimhan Hacı İbrahim Akyüz, Arguvan Atatürk ve Arapgir Mehmet Akif ilkokullarının ana sınıfı öğrencileri de ziyaret edilerek itfaiye ile ilgili eğitici bilgiler verildi.

Minik öğrencilerle bire bir ilgilenen İtfaiye Daire Başkanı Hanifi Acar ve çalışanları öğrencilere içinde pazıl, boyama kitabı, boyama kalemi, magnet ve itfaiye maskesi olan eğitici hediye seti dağıttı.

Kaynak: İHA