Hacırahmanlı MASKİ'yle Rahat Bir Nefes Alacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı Hacırahmanlı Mahallesi’ndeki derenin korkuluk çalışmasını tamamlayarak, civarda yaşayan vatandaşların can güvenliğini sağladı.

Hacırahmanlı MASKİ'yle Rahat Bir Nefes Alacak
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere kenarlarında meydana gelebilecek kazalar için önlem geliştirmek adına korkuluk çalışmaları yürütüyor. Bu amaçla Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Deresi’nde korkuluk işlemlerine başlayan MASKİ, mahalledeki çalışmalarını tamamladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen faaliyetler kapsamında dereye, 2 bin metre uzunluğunda panel çit uygulaması yapıldı. MASKİ’nin mahallede gerçekleştirdiği çalışmaları, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak yakından takip ettiler. Yapılan işlemlerle ilgili incelemelerde bulunan MASKİ yetkilileri, mahalleliyle de sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Mahallelerdeki çalışmalarla ilgili olarak vatandaşların her zaman MASKİ’yi ziyaret edip gerekli bilgiyi alabileceklerini belirten Daire Başkanı Kaynak, bu yolla gelen taleplere karşılık vermek için tüm güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

Vatandaşların diğer taleplerini dinlemek için mahalle sakinleriyle görüşen Genel Müdür Yardımcısı Başaran, korkuluk işleminin ardından derenin temizleneceğinin de müjdesini verdi. Önceliklerinin can güvenliğinin sağlanması olduğunu vurgulayan Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak dere kenarlarına korkuluk takılması konusunda özel hassasiyet gösteriyoruz. Yaşanabilecek olumsuz durumların risklerini ortadan kaldırmak amacıyla ilimiz genelindeki derelerimizde bu çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Hacırahmanlı Deresi’nin de korkuluk işleri tamamlandı, sıra derenin temizlenmesinde. Projemizi bitirdik, yapım ihalesi süreci de tamamlanınca temizlik çalışmalarımız tamamlanacak ve vatandaşlarımız her anlamda rahat bir nefes alacaklar” dedi.

Kaynak: İHA