Burhaniye'de Bilgilendirme Toplantısı

Balıkesir Üniversitesine bağlı Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda bu yıl kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerine oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi. Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, toplantının, yeni kayıt yaptıran öğrencilerin okula aidiyet hissetmelerinde önemli olduğunu söyledi.

Burhaniye'de Bilgilendirme Toplantısı
Yüksekokul Salonu’nda okul müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban başkanlığında düzenlenen toplantıya öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Açılış konuşmasında İlban, ”Okulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Okulumuza hoş geldiniz diyorum. Büyüyen BUBYO ailesine sizler yeni fertler olarak katıldınız. Sizin bize vereceğiniz enerji ve güç ile BUBYO bulunduğu yerden çok daha ileri seviyelere yükselecektir. Bunu akademik personel, idari personel ve sizlerle birlikte başaracağımıza inancım tamdır. Birlikte daha güçlüyüz” dedi.

Toplantıda Müdür Yardımcısı Ögr. Gör. Dr. Muammer Bezirgan tarafından öğrencilere yüksekokul, bölümler ve öğrenci işleri ile ilgili bilgiler verildi.

Daha sonra Farabi koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz, Erasmus ve Mevlana koordinatörü Ögr. Gör. Dr. Hasan Hüseyin Yıldırım ve son olarak Bubyo Topluluk ve Kulüpler sorumlusu Ögr. Gör. Ayşegül Yıldırım Kutbay tarafından öğrencilere bilgilendirildi. Toplantı soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.
Kaynak: İHA