Başkan Ergün'den Engelliler Meclisi'ne Destek

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi’ne destek olarak Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Engelliler Şenliği’ne katılmalarını sağladı.

Başkan Ergün'den Engelliler Meclisi'ne Destek
Her yıl Türkiye’nin dört bir yanından Balıkesir’in Ayvalık ilçesine gelen yaklaşık bin 500 engellinin bir haftalık tatil yapma fırsatı bulduğu Engelli Şenliklerine giden Akhisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyelerine Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün gerekli desteği sağladı. Bu yıl 18.’si gerçekleşen Türkiye Sakatlar Konfederasyonu öncülüğünde, Başbakanlık Özürlüler İdaresi ile Türkiye Zihinsel Engelliler Federasyonunun koordine ettiği şenliklere, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Yönetim ve Denetim üyesi, Fikret Türk’ün öncülüğünde Akhisar Kent Konseyi Engelli Meclisi yönetim kurulu üyeleri ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonuna üye olan Akhisar rehabilitasyon merkezleri de katıldı.

Birlik beraberliğin pekiştiği şenliklere katılanların güzel bir hafta geçirdiklerini belirten Akhisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Yeliz Dedeoğlu, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.

Akhisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Yeliz Dedeoğlu, “Bu organizasyona katılabilmek için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ü aradım ve destek istedim. “Ne istiyorsanız her şeye tamam” dedi.

Ayvalık’a gitmemiz için destek oluruz sözü aldık. Orada tüm ihtiyaçlarımızla Fikret Türk ilgilenmiş ve yanımızdan ayrılmamıştır. Bu şenliğe 28 ülke temsilcisi ve Türkiye’nin tüm illerinden 1500 engelli katıldı.

Türkiye Sakatlar Federasyonu üyesi olmayan ve tek engelli meclisi olarak Akhisar Kent Konseyi Engelli Meclisi bu şenliğe, Türkiye Sakatlar Federasyonu Yönetim ve Denetim üyesi Fikret Türk’ün destekleriyle katılma fırsatı buldu. Bize hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e Türkiye Sakatlar Federasyonu Yönetim ve Denetleme üyesi Fikret Türk’e, bizleri Uluslararası Ayvalık Engelli şenliklerine davet eden Türkiye Sakatlar Konfederasyon Başkan Yardımcısı Murat Arslanhan’a ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü ve meclis üyesi Doğan Ensivri’ye engelliye verdikleri destek için çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: İHA