Balıkesir'de Bir Kişinin Yüzerken Kaybolduğu İddiası

Altınkum Sahili'nde denizde yüzen kişinin bir anda gözden kaybolduğu ihbarını alan Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri arama çalışması başlattı.

Balıkesir'in Edremit Körfezi’ndeki Altınkum Sahili'nde bir kişinin denizde yüzerken kaybolduğu iddiası üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri arama çalışması başlattı.

Alınan bilgiye göre, Altınkum Sahili'nde denizde yüzen kişinin bir anda gözden kaybolduğu ihbarını alan Sahil Güvenlik Komutanlığı, bölgeye ekip sevk etti. Bir Sahil Güvenlik teknesi ve uzman dalgıç ile bölgeye gelen kurtarma ekibi, sahilde arama çalışmalarına başladı. Dalgıçlar, denizin dibini tararken, teknedeki yetkililer de su yüzeyinden saatlerce arama yaptı. Boğulduğu iddia edilen kişinin yakınları ve çevre sakinleri de arama çalışmalarını izledi.

Kaymakam Ali Sırmalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na destek olarak İzmir Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin de bölgeye geldiğini söyledi.

Hava kararana kadar arama çalışmaları yapıldığını belirten Sırmalı, 'Bir sonuç alınamadı. Sorumluluk bölgemizde henüz kayıp bir kişi ihbarı almadık. Konunun takipçisiyiz.' dedi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı arama-kurtarma ekipleri, havanın kararmasıyla birlikte çalışmaları sonlandırırken, konuyla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak: AA