Ana Gıda'nın Tüm Renkleri Lezzet Seyahatnamesi İzinde Buluştu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ana Gıda-Komili çalışanları 3 günlük bir organizasyonla bir araya geldi.

Ana Gıda'nın Tüm Renkleri Lezzet Seyahatnamesi İzinde Buluştu
Ana Gıda Ayvalık Operasyon Müdürü Mehmet Cavlı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen; ‘Tüm Renkler ile Lezzet Seyahatnamesinin İzinde’ adını taşıyan organizasyonun, Ana Gıda’nın her yıl çalışanlarıyla bir araya geldiği geleneksel buluşmalardan biri olduğu bildirildi.

Ayvalık’ta Murat Reis Otel’de üç gün konuk edilen çalışanların katılımıyla, ‘Tüm Renkler ile Birlikte, Lezzet Seyahatnamesinin İzinde’ sloganı ile gerçekleşen etkinlikte; motivasyon, takım ruhunun oluşturulması ve verimin arttırılmasının hedeflendiği belirtildi.

Ana Gıda Genel Müdürü Ümit Ersoy’un yanı sıra yöneticilerinin de katıldığı organizasyonun ilk gününde; Cunda Teos Restoran’ta bir akşam yemeğinde fasıl eşliğinde ağırlanan Ana Gıda-Komili çalışanları, ikinci gün ise; ünlü gurme yazarı Gazeteci Nedim Atilla tarafından zeytin ve zeytinyağının tarihi ve kültürü hakkında bilgilerin verildiği sunumun ardından, Murat Reis Otel havuz başında güzel bir orkestra eşliğinde verilen gala yemeği ile bir araya geldi.

Organizasyonun son gününde; Jale 6 gezi teknesi ile Ayvalık koylarını gezip, denize giren çalışanların etkinliklerden oldukça büyük keyif aldıkları gözlendi.

Ana Gıda Ayvalık Operasyon Müdürü Mehmet Cavlı, Ana Gıda Ailesi bünyesinde çalışan iş ve mesai arkadaşlarını Ayvalık’ta ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bu etkinliğin, arkadaşlarımıza güncel iş hayatında motivasyon adına faydalı olacağına inanıyorum. Yeni hasat sezonu öncesinde böylesi bir buluşmanın, çalışanlarımız arasındaki birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlayacak güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA