Üç Mahalleye Daha Birinci Sınıf İçmesuyu

Kaynarca ve Ferizli’de üç mahalle daha sağlam içmesuyu altyapısına kavuşuyor. SASKİ, Kaynarca’ya bağlı Karaçalı, Arifağa ve Ferizli’ye bağlı Ceylandere Mahalleleri’nde toplamda 28 kilometrelik içmesuyu hattı inşa ediyor.

Üç Mahalleye Daha Birinci Sınıf İçmesuyu
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), şehrin 16 ilçesinde tüm mahallelere sağlıklı ve kesintisiz içmesuyu ulaştırmak için aralıksız çalışıyor. Şehrin birçok bölgesinde dev projeler devam ederken muhtelif yerlerde de lokal çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda Kaynarca Karaçalı, Arifağa Mahalleri ve Ferizli Ceylandere Mahallesi’nde içmesuyu hat döşeme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında iki ilçede toplamda 28 kilometre içmesuyu hattı inşa edilerek 850 hane daha sağlıklı, bol ve kesintisiz içmesuyu ile buluşturulacak.

Kaynarca ve Ferizli’de üç mahallede devam eden çalışmalarla ilgili SASKİ yetkililerinden yapılan açıklamada “Kaynarca ilçemizin Karaçalı ve Arifağa Mahalleri’ne 18 kilometrelik içmesuyu hattı inşa ediyoruz. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla Kaynarca’da iki mahallemize daha birinci sınıf içmesuyu ulaştırmış olacağız. Ayrıca Ferizli ilçemizin Ceylandere Mahallesi’nde de eskiyen 10 kilometrelik hatta yenileme çalışmaları sürüyor. SASKİ olarak iki ilçemizde yaklaşık 850 haneye daha birinci sınıf içmesuyu ulaştırıyoruz. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde nihayete erdireceğiz. Şehrimize ve bölgede yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun” denildi.
Kaynak: İHA