Kanserli Hastalara Umut Oldular

Sosyal sorumluluk çalışmalarına önem veren Karşıyaka Belediyesi ile KİTVAK, kanserli hastalar yararına işbirliği yaparak ‘Moral Konseri’ düzenledi. Muhteşem gecede ünlü sanatçı İpek Açar ve Sun Shine Band Orkestrası sahne aldı.

Kanserli Hastalara Umut Oldular
Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen konsere Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, KİTVAK Mütevelli Heyeti Başkanı Suat Çağlayan, KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul ve İzmir’in her yerinden bine yakın sanatsever katıldı.

Sun Shine Band Orkestrası seslendirdiği parçalarla salondakileri coştururken, merhum sanatçı Kayahan’ın eşi İpek Açar da güzel sesiyle konukları büyüledi. Gecenin geliri, KİTVAK’ın, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kazandırmak için çalıştığı ikinci hasta ve hasta yakınları konuk evinin yapımında ve kanserli hastaların yararına kullanılacak.

“Hep yanınızdayız”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Kanser hastalarına moral olmak, bir nebze de olsa yüzlerini güldürmek ve yanlarında olduğumuzu göstermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

KİTVAK Mütevelli Heyeti Başkanı Suat Çağlayan ve KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul da kanser hastalarının yanında olmaya devam edeceklerini söyleyerek, Başkan Akpınar’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA