Efeler Mahalle Muhtarı Öğrencileri Ağırladı

Muhtarlar günü dolayısıyla Didim Mahir Özgür Damar İlkokulu öğrencileri Efeler Mahalle Muhtarı M. Emin Öztürk’ü ziyaret edip, gününü kutladı.

Efeler Mahalle Muhtarı Öğrencileri Ağırladı
19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Didim Mahir Özgür Damar İlkokulu 4/E sınıfı örgencileri, Okul Müdürü Yaşar Yıldırım nezdinde Efeler Mahalle Muhtarı M. Emin Öztürk’ü ziyaret edip, gününü kutladı. Öğrencilerin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Öztürk “Biz muhtarlar sorumlu olduğumuz mahallelerimizde halk ile kurumlar arasında köprü görevi üstleniyoruz. Mahallemizin sorunlarını ilgili makamlara iletip takipçisi oluyoruz. Ayrıca mahalle sakinlerimizin resmi iş ve işlemlerinde bize düşen görevler varsa onları yerinde getiriyoruz. Sadece resmi olarak değil sosyal ve kültürel mahallelerimizde yapılması, parkların yapılması gibi konuları da takip ediyoruz.” dedi.

Öğrencilerin sorularını da yanıt veren Muhtar Öztürk, öğrencilere ikramlarda da bulundu. Samimi ortamda geçen ziyaretin sonunda öğrenciler Muhtar Öztürk ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA