Cihanbeyli'ye AK Parti Genel Merkezi Ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Ziyaret

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesini AK Parti Genel Merkezi ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanları ziyaret etti.

Cihanbeyli'ye AK Parti Genel Merkezi Ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Ziyaret
Gerçekleştirilen ziyarete, AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Grup Başkan Vekili Fatih Şahin, AK Parti TBMM Grup Başkan Vekili Mehmet Muş, Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Abdülkadir Emin Önün ve Mustafa Akış katıldı.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale misafirleri Beyler Konağında ağırladı.

Parti yöneticileri ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarını Cihanbeyli’de ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlçeye tarihinde görülmemiş dev eserleri kazandırdıklarını anlatan Başkan Kale, “Hizmet çıtasını çok yükseklere taşıyoruz. 30 Mart yerel seçimlerinden önce ağzımızdan ne söz çıktı ise Allah’ın izni ile bu sözlerimizi yeni belediyecilik anlayışı çerçevesinde mesai gözetmeksizin çalışan ekibimle yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu projeleri gerçekleştirirken bize destek olan büyüklerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Belediye yatırımları konuşularak, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Kaynak: İHA