Bilgi Ve Bilgeliklerini Yarıştırdılar

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği Bilgi Ve Hikmet Evleri Arası Bilgi Yarışması’nı, Hacı Lütfiye Gürses Bilgi ve Hikmet Evi kazandı.

Bilgi Ve Bilgeliklerini Yarıştırdılar
Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği Bilgi Ve Hikmet Evleri Arası Bilgi Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Esenler Belediyesi Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen bilgi yarışmasına, veliler de yoğun ilgi gösterdi. Jüri üyeliğini Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat, Esenler Belediyesi Gençlik Merkezi Koordinatörü Burhan Sarı ile Aksoy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mahmut Balcı’nın yaptığı yarışmaya 7 bilgi ve hikmet evinden 21 öğrenci katıldı.

Hacı Lütfiye Gürses kazandı

5 kategoride 25 soru yöneltilen yarışmacılar, birinci olmak için ter döktü. Üçer kişiden oluşturulan ekipler, bir yandan arkadaşlarıyla tatlı bir rekabete girdi, bir yandan da 20 saniye içerisinde sorulara doğru cevabı vermek için zamanla yarıştı. Birincilik kupasını Hacı Lütfiye Gürses Bilgi ve Hikmet Evi öğrencileri kazandı. Dereceye gören öğrenciler, bisiklet ve hediye çeki ile ödüllendirildi.

Yarışmada dereceye giren bilgi ve hikmet evleri ise şöyle: 1’inci Hacı Lütfiye Gürses Bilgi ve Hikmet Evi, 2’nci Cahit Zarifoğlu Bilgi ve Hikmet Evi ve Rasim Özdenören Bilgi ve Hikmet Evi, 3’üncü Sezai Karakoç Bilgi ve Hikmet Evi
Kaynak: İHA