Başkan Böcek Muhtarları Unutmadı

Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte muhtarları dinleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, muhtarların yaşadıkları sorunlara çözüm ararken, bir de sürpriz yaptı. Böcek, Konyaaltı’nda hizmet veren muhtarlar için pasta keserek onların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Başkan Böcek Muhtarları Unutmadı
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bölge muhtarlarıyla bir araya geldi. Konyaaltı Belediyesi Ahmet Tunç Salonu’nda düzenlenen Muhtarlar Toplantısı’nda mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen Başkan Böcek, ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte sorunlara çözüm aradı.

Yerel Seçimler öncesi vermiş oldukları sözleri bir bir hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Muhittin Böcek, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla 33 projenin açılışını yaptıklarını söyledi.

Açılışı yapılan EXPO 2016 Antalya Parkı, Konyaaltı Belediyesi Konyaaltı Cemevi, Atatürk Stadı, Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi, Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Spor Salonu, 2 adet Kreş ve Gündüz Bakımevi, Etüt Merkezi, Katı Atık Aktarma İstasyonu gibi projelerin Antalya’da bir çok belediyeye örnek olduğunu dile getiren Başkan Böcek, bu hizmetlerin yapımında kendilerine destek olan tüm muhtarlara da teşekkür etti.

Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat ve Eğitim Lokali Projesi’nin de son aşamaya geldiğini ifade eden Muhittin Böcek, bu yıl sonunda bu projeyi de Uncalı Mahallesi’nde hizmete açacaklarını söyledi.



Sosyal belediyeciliğin tüm gereklerini yerine getirdiklerini ifade eden Muhittin Böcek, Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM) ile ihtiyaç sahibi kimselere yardım eli uzattıklarını söyledi.

Başkan Böcek, Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi bünyesinde hizmet veren Gıda Bankası, Giyim Bankası, Beslenme ve Diyetik ve Aile Danışma Merkezi bölümlerinden bu yıl içinde 311 kişinin yararlandığını ifade etti.

Başkan Böcek, bu süre içinde 249 engelli vatandaşa ulaşım hizmeti, 324 kişiye de evinde pansuman, enjeksiyon gibi küçük ölçekte sağlık hizmeti verdiklerini bildirdi.
Kaynak: İHA