Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Muhtarlar Günü'nü Kutladı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Muhtarlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında muhtarlık müessesesinin demokratik sistemin temel taşlarından biri olduğunu belirtti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Muhtarlar Günü'nü Kutladı
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Geçtiğimiz yıl 19 Ekim’de birincisi kutlanan Muhtarlar Günü’nün, bu yıl ikinci kez kutlanıyor olduğunu anımsatan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Muhtarlık müessesesi 200 yıla yaklaşan bir geçmişi ile günümüzde demokratik sistemin en temel taşlarından birini oluşturmaktadır.” dedi.

Muhtarların kendi mahalle ve köylerinin sorunlarını kamu kurumlarına aktarıp çözüm yollarını araştırmaları bakımından önemli bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Biz de Niğde Belediyesi olarak mahalle muhtarlarımızda çok iyi bir diyalog ortamı sağladık. Mahallelerimizdeki sorunların çözümü, yapılacak ve yapılması gereken yatırımlar Niğde Belediyemizin ilgili birimleri muhtarlarımızla bizzat görüşerek hayata geçiriliyor. Muhtarlarımızla düzenli aralıklarla toplantılar düzenliyoruz.” diye konuştu.

Başkan Akdoğan mesajında, “19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, halkımızın oylarıyla işbaşına gelen muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” ifadesini kullandı.
Kaynak: İHA