Metin Gündoğdu’dan Tüm Muhtarlara Mektup

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, Ordu’daki tüm muhtarlara mektup gönderdi.

Metin Gündoğdu’dan Tüm Muhtarlara Mektup
19 Ekim'in Ordulu muhtarların talebi üzerine tüm muhtarlara 'Muhtarlar Günü' olarak armağan edildiğini belirten Gündoğdu, milletin oyu ile seçilmenin önemine vurgu yaptı. Metin Gündoğdu, muhtarlara gönderdiği kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

Muhtarlarımızın Taleplerini Önemsiyoruz

“Kıymetli Muhtarım, milletin iradesi ile seçilmek en büyük lütuftur. Büyük ve demokratik bir devlet olma bilincinin yerel unsurlardan başladığına inanıyorum. Bu hususta en büyük sorumluluk ise siz muhtarlarımızın omuzlarındadır. Milletimizin iradesinin gerçek anlamda tecelli etmesi ve demokrasimizin gelişmesi için daima muhtarlarımızın yanındayız.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın başlattığı ve cumhuriyet tarihinde bir ilk olma özelliği taşıyan “Muhtarlar Toplantısı” bunun en büyük nişanesidir. Valilerimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız da aynı bilinçle siz muhtarlarımızla uyum içinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Ordulu muhtarlarımızın talebi üzerine, Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ'un girişimleri ile 19 Ekim muhtarlar günü olarak kabul edildi. 2002 yılında sadece 97 TL ödeme alan muhtarlarımızın şartları hükümete geldiğimiz günden beri sürekli iyileştirildi. Ordu milletvekilleri olarak, siz muhtarımızdan gelen tüm talepleri ciddiyetle değerlendiriyoruz.
Önerileriniz doğrultusunda mahallelerimizin ve hemşehrilerimizin sorunlarına çözümler üretmek için elimizden geleni yapıyoruz. Muhtarlarımızın güçlü olması, demokrasimizin, şehrimizin ve ülkemizin güçlü olması demektir. Bu bilinçle mesai arkadaşlarımız olan siz muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en kalbi duygularımla kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”