Coşkun Ve Memiş'ten Turgutlu'ya Ziyaret

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter’i Halil Memiş, Turgutlu’da bulunan hizmet binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Coşkun Ve Memiş'ten Turgutlu'ya Ziyaret
Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü düzenli olarak ilçelerdeki işleyişi kontrol ediyor. Ziyaretlerde yapılan çalışmaların değerlendirilmesinin yanı sıra çalışan personelin sıkıntıları ve sorunları da dinleniyor.

Turgutlu hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarette, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş’e İlçe Koordinatörü İbrahim Kutar ve MASKİ Sorumlusu Mehmet Yörük tarafından brifing verildi.

İlçenin tamamını kapsayan ve Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin yatırımlarının değerlendirildiği toplantıya Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de iştirak etti.

“Üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz”

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, il genelinde yoğun bir tempoda çalışarak, Manisalıların yıllardır beklediği hizmetleri hayata geçirmeye başladıklarını söyledi.

Genel Müdür Coşkun, “Turgutlu’muzda altyapı yenileme çalışmalarımız büyük bir hızla ilerliyor. Büyükşehir Belediyemiz ve Turgutlu Belediyemizin ilçemize kazandıracağı ve vatandaşlarımızın rahat bir nefes almasını sağlayacak prestij caddeleri için de üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Manisa’mız 17 ilçesiyle birlikte büyüyecek” ifadelerini kullandı.

"17 ilçeye aynı hizmet"

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter’i Halil Memiş, toplantıda ilçede yapılan asfalt çalışmaları, hayata geçirilecek olan prestij caddeleri ile ilgili yapılacak işler hakkında bilgi verdi. Genel Sekreter Memiş, “17 ilçede ayrım yapmadan hizmet götürüyoruz. Turgutlu ilçemizde bunlardan biri. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz projelerle Turgutlu, Büyükşehir olma farkını daha fazla yaşayacak” dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de düzenli olarak yapılan değerlendirme toplantılarının ilçelerinin gelişimi açısından önemli olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Şirin, “Büyükşehir Belediye Başkanımız yaptığı yatırımlarla 17 ilçemizi de kalkındırıyor. Bu ilçelerden biri de Turgutlu’muz. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yapacağımız prestij caddeleri ilçemizin çehresini değiştirecek. Hem Büyükşehir Belediyemizin hem de MASKİ’nin hayata geçirdiği çalışmalar ilçemizi kalkındırmaya devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA