Burhaniye'de Cemil Bahadır Başkan Yardımcısı Oldu

Burhaniye Belediyesi’nde, Cemil Bahadır belediye başkan yardımcısı olarak atandı. AK Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal tarafından ataması yapılan Bahadır, verilen görevi layıkıyla yapmaya çalışacağını söyledi.

Burhaniye'de Cemil Bahadır Başkan Yardımcısı Oldu
Burhaniye’de AK Parti’den belediye meclis üyesi ve Balıkesir Büyükşehir meclisi üyesi olan Cemil Bahadır, Başkan Necdet Uysal tarafından başkan yardımcılığına getirildi.

Bahadır, Cemal Akkılınç’tan sonra belediyenin ikinci başkan yardımcısı oldu. Görevine başlayan 62 yaşındaki 2 çocuk babası Cemil Bahadır, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Faydalı olabilmek için çok çalışacağını anlatan Cemil Bahadır,” Başkanımız bu göreve bizi layık görmüş. Bende faydalı olabilmek için elimden geleni yapacağım. Yıkıcı değil, her zaman yapıcı olacağız. Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Partili büyüklerimizle ve arkadaşlarımızla istişare yaparak en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Siyaset gönül yapma işidir. Bizde elimizden geldiğince ilçemize ve insanlarımıza yararlı olacağız. Burhaniye’mize hizmet için el birliğiyle çalışacağız” dedi.

Kaynak: İHA