Başkan Tuna'dan, Tüm Mersin Muhtarlar Derneği'ne Ziyaret

İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Tüm İçel Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonucunda Başkanlığa seçilen Şeref Bolat ve Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Tuna'dan, Tüm Mersin Muhtarlar Derneği'ne Ziyaret
Ziyareti sırasında tüm muhtarların, Muhtarlar Haftası’nı da kutlayan Belediye Başkanı Hamit Tuna, hizmet anlayışlarının "ben yaptım oldu" mantığı değil, birlikte yönetmek olduğuna dikkat çekti. Toroslar Belediyesi olarak göreve geldikleri 13 yıldan bu yana muhtarlarla her zaman istişareli bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Tuna, muhtarların vatandaş ile devlet arasında köprü kuran uç beyler olduğunu söyledi.

30 Mart 2014 tarihinden sonra 6360 sayılı yasa ile ilçe sınırlarının genişlediğini ve mahalle sayılarının 67’ye ulaştığını hatırlatan Tuna, bu anlamda sorumluluklarının daha da arttığını kaydetti.

Toroslar Belediye Başkanı olarak sokağın sesine kulak verdiklerini vurgulayan Tuna, "Yeni projeler üretiyor ve her zaman sizlerin yanında olmaya gayret gösteriyorum. Hizmetlerimizi yaparken siz değerli muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın da fikirlerini alıyoruz. Kentimizde, huzurun, kardeşliğin ve güven içerisinde yaşamanın zeminini oluşturmak hepimizin ortak görevidir. Başta Belediye Başkanları olarak bizler ve siz değerli muhtarlarımızın görevidir. Bu kadar geniş coğrafyada eksiklerimizi tespit etme noktasında yaptığımız çalışmalarda siz değerli muhtarlarımızın da büyük desteğini görüyoruz. Amacımız, halkımıza hak ettiği hizmeti verebilmektir. Bugüne kadar sunduğunuz her türlü destek ve katkılarınızdan dolayı tüm muhtarlarımıza yeniden teşekkür ediyorum. Yapacağımız her hizmette muhtarlarımızın büyük katkısının olacağına inancımız sonsuzdur” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tüm İçel Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Bolat ise Başkan Tuna’yı her zaman yanlarında gördüklerini ve muhtarlara sunduğu desteklerin yadsınamaz derecede olduğunu, bundan dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.



Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Hamit Tuna, Bolat’a üzerinde Türk Bayrağı bulunan çini işlemeli bir vazo hediye ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.
Kaynak: İHA