'Aldatma' Adlı Oyunun Prömiyeri Yarın Gerçekleşecek

Çağdaş İngiliz tiyatrosunun en önemli yazarlarından Harold Pinter'in yazdığı ve Haluk Bilginer'in çevirisini yaptığı 'Aldatma' isimli oyunun prömiyeri yarın akşam yapılacak.

Çağdaş İngiliz tiyatrosunun en önemli yazarlarından Harold Pinter'in yazdığı ve Haluk Bilginer'in tercüme ettiği 'Aldatma' isimli oyunun prömiyeri yarın akşam, Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarından yapılan açıklamaya göre, Ahmet Leventoğlu'nun yönettiği oyun, yarın akşam 20.30'da Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde izleyiciyle buluşacak.

Şebnem Köstem, Gökçer Genç, Can Alibeyoğlu ve Burak Davutoğlu'nun rol aldığı oyunda, 'kadın', 'kocası' ve 'sevgilisi' üçgeni çerçevesinde, çok katmanlı aldatma olgusu irdelenirken, güç, hırs, tutku, dostluk ve aile kavramları özgün tiyatro diliyle sorgulanıyor.

Sahne tasarımını Aysel Doğan'ın yaptığı oyunun kostüm tasarımını Nihal Kaplangı, ışık tasarımını Kemal Yiğitcan, efekt tasarımını Hamza Değirmenci, video tasarımını ise Emre Turgaylı yaptı.

Oyun, 19-22 ve 26-29 Ekim arasında Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde, 9-12 ve 16-19 Kasım arasında Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde, 1-3 Aralık arasında ise Gaziosmanpaşa Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluşacak.

Kaynak: AA