15 Temmuz Şehitlerinin İsimleri Dersliklerde Yaşatılacak

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren etüt merkezlerindeki dersliklere, darbe girişiminde şehit ve gazi olanların isimleri verildi.

Fetullahçı Terör Örgütünün 15 Temmuz darbe girişiminde şehit ve gazi olanların isimleri, Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren etüt eğitim merkezlerindeki dersliklerde yaşatılacak.

Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ülkenin birlik ve beraberliğini hedef alan 15 Temmuz darbe girişimini gelecek nesillerin zihni ve kalbine kazımak adına çalışmalar sürdürülüyor.

Belediye bünyesindeki etüt eğitim merkezlerinde oluşturulan 15 Temmuz köşelerinde, şehit ve gazilerin hayatları anlatılıyor.

Şehitkamil Belediyesi Eyüp Sultan Etüt Eğitim Merkezi'nde bulunan dersliklere ise 15 Temmuz'da vatan ve millet uğruna canlarını feda eden şehitler ile gazilerin isimleri verildi.

Etüt merkezinde görevli öğretmen Yusuf Akpınar, şehit ve gazileri unutturmayacaklarını belirtti.

Merkez olarak 15 Temmuz şehitlerini yad etmek amacıyla çeşitli etkinlikler yaptıklarını bildiren Akpınar, '15 Temmuz Köşesi oluşturduk. Köşemizi, 15 Temmuz kahramanlarının resimleriyle süsledik. Ayrıca etüt merkezimizin dersliklerine şehit ve gazilerimizin isimlerini verdik. Yıl boyunca etkinliklerimizi sürdüreceğiz. Şehit ve gazilerimizin fedakarlıklarını unutmadık, unutmayacağız.' ifadelerini kullandı.

Etüt merkezi öğrencilerinden Sevilay Gönce, 15 Temmuz'da vatan ve millet uğruna şehit olanlar ile canlarını feda etmeyi göze alan gazilere minnet duyduklarını vurguladı.
Kaynak: AA