Takla Atan Otomobilden Şans Eseri Kurtuldu

İçel’in Erdemli ilçesinde, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği LPG’li otomobil önce karşı şeride geçip, bir pansiyona metreler kala takla attı. Sadece sürücünün yaralandığı kaza anı ve sonrasında yaşanan panik, güvenlik kameralarına yansıdı.

Takla Atan Otomobilden Şans Eseri Kurtuldu
Edinilen bilgiye göre kaza, Erdemli’ye bağlı Kocahasanlı Mahallesi’nde meydana geldi. Kaza, çevredeki bazı bina ve iş yerlerinin güvenlik kameralarına da yansıdı. D-400 karayolunda İçel Antalya istikametinde ilerleyen Muhlis Turmuş yönetimindeki 33 VH 955 plakalı otomobilin bir anda kontrolü kayboldu.

Orta refüjden adeta uçarak geçen otomobil ardından karşı şeritte kendisine yaklaşan başka bir otomobilden saniyeler önce kaldırım taşına ve tabelaya vurarak takla attı. Bir pansiyonun önünde park halindeki başka bir araca vurarak ters dönen ve pansiyona sadece yarım metre kala duran otomobilin gürültüsü, çevredekilere panik yaşattı.

Kazazede sürücü vatandaşların yardımıyla otomobilden çıkarılırken, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Vatandaşlar tarafından takla attığı yerden kaldırılan LPG’li otomobilden kıvılcım çıkması üzerine itfaiye ekipleri yeniden harekete geçerek, otomobilin aküsünü söktü.

Kazayı fark eden vatandaşlar, can kaybının olmamasının, aracın önüne başka bir araç veya yayanın çıkmamasının büyük bir şans olduğunu belirttiler.
Kaynak: İHA