SGM'de Eğitimler Başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezinde (SGM) yeni dönem eğitimleri başladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, gazetecilere yaptığı açıklamada, 13 branş ve 5 farklı atölyede gerçekleştirilen derslere, 3 bin 600 öğrencinin kayıt yaptırdığını söyledi.

Yüce, 15 Ekim Cumartesi günü itibariyle eğitimlere başladıklarını belirterek, 'İlk günkü heyecanımızla bu dönemde öğrencilerimize eğitimler sunmaya devam edeceğiz. Ailelerimizin beklentilerinin farkındayız. Sorumluluklarımızı biliyoruz. İnşallah verimli bir dönem geçireceğiz. Merkezimize gösterdikleri ilgiden dolayı tüm katılımcılara teşekkür ediyor, evlatlarımıza başarılar diliyorum.' diye konuştu.

Kayıt almaya devam ettiklerini de belirten Davut Yüce, 'Şu anda kayıt işlemlerimiz devam ediyor. Akıl oyunları, satranç, değerler eğitimi, drama-diksiyon-ritim, tasarım, mutfak, İngilizce, Arapça, resim, gitar, ney, bağlama ve bilgisayar tasarım branşlarında eğitimlerimiz var. Ayrıca Tiyatro, Türk Müziği Çocuk Korosu, Maket Yapımı, Becerikli Eller ve Drama ve İlkyardım atölyelerinde çalışmalar yer alıyor. Çocuk kulüpleri ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 444 4 054 (dahili: 3787-3788) nolu telefonu arayabilirler.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA