Kent Konseyinden İstişare Toplantısı

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren meclis ve çalışma gruplarının gönüllü temsilcileri istişare toplantısında bir araya geldi.

Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Dede Korkut Restoran'da yapılan istişare toplantısında 2016 yılı içinde meclislerin ve çalışma gruplarının yaptıkları etkinlikler incelenerek 2017 yılında yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, meclislerin ve çalışma gruplarının tamamen gönülülük esasına göre çalıştığını belirterek, meclisler ve çalışma gruplarının kent konseylerinin lokomotifi olduğunu vurguladı.

Meclislerin ve çalışma grupları bünyesinde yapılan faaliyetleri toplumun her kesimine hitap ettiği için toplumun bütünleştiricisi konumunda olduklarını aktaran Pektaş, 'Gelecek yıl çalışmalarımızın üzerine yeni ve güncel etkinlikler katarak yolumuza devam edeceğiz. Gönüllülerimizle kentin hizmet önceliklerini referans alarak kentin sürdürülebilir geleceğine katkı sunmaya devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA