Kanser Tedavisi Gören Miniklerin Yüzünü Güldüren Hediye

Basketboldaki başarısının yanı sıra hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile de adından sıkça söz ettiren Bornova Becker Spor, bu kez kanser tedavisi gören çocuklara yardım eli uzattı.

Kanser Tedavisi Gören Miniklerin Yüzünü Güldüren Hediye
Bugüne kadar zihinsel engelli çocuklar, yaşlılar, ihtiyaç sahibi çocuklar için birçok organizasyon gerçekleştiren Bornova Becker Spor, 2016 yılında sosyal sorumluluk projelerinin kapsamını da genişletti. İzmir Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Tülay Aktaş Onkoloji Bölümü’nde kanser tedavisi gören yaklaşık 100 çocuğa kıyafet hediye edilirken, ailelerine de alışveriş çeki verildi.

Ankara’da Güneşlik ve Tente Sistemleri üreten Sanremo Tente’nin sponsor olarak destek verdiği organizasyonda hediyelerini alan çocukların yüzleri güldü.

Sosyal projelere gösterilen ilgi ve verilen destekten çok memnun olduklarını ifade eden Bornova Becker Spor yönetim kurulu üyesi Burcu Kebir, bu desteklerin yapılan yardımların kapsamını ve sayısını arttırdığını vurgulayarak toplumun her kademesinde bu duyarlılığı yaratmayı hedeflediklerini söyledi.

Kanser tedavisi gören çocuklara ilişkin organizasyonu Kurban Bayramında gerçekleştirdiklerini ifade eden Kebir, "Aslında biz bu organizasyonumuzu basınla paylaşmayacaktık, sonrasında basın kuruluşlarına yaptığımız ziyarette bu çalışmamızı anlattığımız değerli temsilciler, topluma örnek teşkil etmesi için paylaşmamız gerektiğini söylediler. Bizler de onların tavsiyeleri ve görüşlerini dikkate alarak, geç de olsa olsa paylaşımda bulunuyoruz. Dileriz bu tür yardımlar-gönüllüler çoğalır ve bu sayede, toplumda ihtiyacı olan her kesime bir yardım eli uzanır" dedi.

Kaynak: İHA