Galatasaraylı İşadamlarından Şanlıurfa Çıkarması

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) Başkanı Metin Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ve 35 kişilik yatırımcı heyetiyle bir araya geldi.

Galatasaraylı İşadamlarından Şanlıurfa Çıkarması
Özel bir mekanda gerçekleştirilen etkinlikte,Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine, Şanlıurfa’nın da içinde yer aldığı 6’ncı Bölge Yatırım Teşvik Paketiyle ilgili bilgiler verildi.

Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından yapılan sunumun ardından, Şanlıurfa’ya yapılabilecek, bireysel, bölgesel, büyük ölçekli ve stratejik yatırımlar ele alındı.

Öztürk, Galatasaray kimliği dışında işadamı kimliğiyle Şanlıurfa’da olduklarını belirterek, “İnşallah ortak projeler çıkacak. Burada büyük işletme sahibi, Türkiye’de ilk 500’e giren arkadaşlarımız var. Onlarda bu teşvikleri daha yakından gözlemleyecekler ve burayla bağımız daha da artacak” dedi.

Ardından, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya ile birlikte Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Vali Yardımcısı Uğur Sezer’e, Galatasaraylı futbolcuların imzasının bulunduğu formaları hediye etti.

Vali Tuna’da, Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Bu vesileyle bende Galatasaray Kulübü yöneticilerine, değerli işadamlarımıza hoş geldiniz diyorum. Şanlıurfa potansiyeli olan bir il. En genç nüfusa sahip bir il. Burada bize düşen, vatandaşlarımıza nitelik kazandırarak, onları sanayiye entegre etmek. Sadece buradaki değil, Türkiye’nin her yerindeki sanayi bölgelerine, onları yetiştirip, göndermek. Buranın nüfusuna ülkemizin ihtiyacı var” diye konuştu.

Etkinliğe Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Vali Yardımcısı Uğur Sezer, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Taş ve Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya da katıldı.

Kaynak: İHA