Engelli Gençten Başkan Asya'ya Teşekkür

Muş’un Sunay Mahallesi Karşıyaka mevkiinde ikamet eden Yunus Karadağ isimli engelli genç, yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Feyat Asya ve ekibine teşekkür etti.

Engelli Gençten Başkan Asya'ya Teşekkür
Belediye Başkanı Feyat Asya, Karşıyaka bölgesinde yapımı tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle sakinleri ile birlikte belediye tarafından yapılan çalışmaları gezen Başkan Asya, Yunus Karadağ isimli engelli genç ile karşılaştı. Engelli aracı ile daha önce dışarı çıkamadığını belirten Karadağ, belediyenin burada yaptığı çalışmaların ardından bu sorununun ortadan kalktığını ifade etti.

Karşıyaka’nın güzelleştiğini kaydeden Karadağ, yolların asfaltlanmasının en çok kendisine yaradığını belirterek, Başkan Asya ve ekibine teşekkür etti.

Engelli gence sarılarak mutluluğunu paylaşan Başkan Asya ise, yapılan hizmetlerin karşılığında bir teşekkürün her şeye bedel olduğunu ifade ederek, halka hizmet yolunda daha çok çaba sarf edeceklerini belirtti.

Yaklaşık iki yıldır Karşıyaka’yı resmen şantiye alanına çevirdiklerini ifade eden Başkan Asya, bugün söz konusu bölgedeki tüm altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yıllardır belediye hizmetlerinden mahrum kalan Karşıyaka’nın gözde bir yerleşim alanı haline getirildiğini vurgulayan Başkan Asya, Karni Deresi Rekreasyon Projesi’nin tamamlanması ile söz konusu bölgenin çehresinin değişeceğini belirtti.

Karşıyaka’nın yaklaşık 15 yıldır yerleşim yeri olarak kullanıldığını kaydeden Başkan Asya, son iki yılda yapılan hizmetlerin çok uzun yıllar ihtiyaca cevap vereceğini söyledi.

Yerleşim alanındaki tüm çalışmaların bittiğinin altını çizen Başkan Asya, yeni yapılan köprünün çevresindeki dolgu ve genişletme ile çalışmaların tamamlanacağını kaydetti.

Cadde ve sokaklardaki çalışmaların incelenmesinde Başkan Asya’ya eşlik eden mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Asya ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA