Bursalı İşadamı Budapeşte Maratonu'nda BTSO'yu Temsil Etti

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meslek Komitesi Üyesi Enver Koç, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen 31. Budapeşte Maratonu’nda Bursa’yı ve BTSO’yu başarıyla temsil etti.

Bursalı İşadamı Budapeşte Maratonu'nda BTSO'yu Temsil Etti
Ulusal ve uluslararası arenada düzenlenen birçok müsabakada onlarca kupa ve madalyaya sahip olan BTSO 14. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Enver Koç, bir yeni başarıya daha imza attı. Tekstil sektöründe uzun yıllardır esnaflık yapan Enver Koç, ticari alandaki başarısını sporda da göstermeye devam ediyor. İlerleyen yaşına rağmen sporu her zaman hayatının odak noktasında tutan Enver Koç, son olarak Macaristan’da bu yıl 31.’si düzenlenen Budapeşte Maratonu’nda ter döktü. Enver Koç, 42 kilometrelik parkuru 4 saat 20 dakikada tamamlamayı başardı.

Enver Koç, yaklaşık 13 yıl önce Kültürpark’ta karşılaştığı profesyonel iki sporcunun tavsiyesi üzerine spora başladığını söyledi.

Profesyonel olarak spor yapmadan önce yaklaşık 30 yıl boyunca sigara içtiğini belirten Enver Koç, “13 yıldır 120’ye yakın koşu müsabakasına katılarak, 120’ye yakın madalya ve çok sayıda kupa kazandım. Ama benim için en büyük ödül ise spor sayesinde sigaradan kurtulmak oldu” dedi.

Enver Koç, Budapeşte Maratonu ile birlikte şimdiye kadar katıldığı 15 müsabakaya BTSO adına katıldığını ifade ederek, “Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın bana güç veren desteğini her zaman yanımda hissettim. Bana sunduğu katkılardan dolayı BTSO’ya teşekkür ederim. Bundan sonra da odamız adına ter dökmeye devam edeceğim” diye konuştu.

Kaynak: İHA