Başkan Yardımcısı Avcıoğlu Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, belediye ekipleri tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Yardımcısı Avcıoğlu Çalışmaları Yerinde İnceledi
Bozüyük Belediyesi tarafından Kasımpaşa Mahallesi Spor Salonu, Yeşilkent Mahallesi alternatif kamyon yolu, Yeni Sanayi sitesi araç otoparkı yapımı ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası ve araç deposu inşaatı sürüyor. Çalışma alanlarında incelemelerde bulunan Başkan Yardımcısı Avcıoğlu, projeye uygunluk ve işçilik ile ilgili konularda yetkililerden bilgi aldı. Çalışan personel ile de yakından ilgilenen Başkan Yardımcısı, çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi. Proje incelemeleri sırasında vatandaşlar ile de sohbet eden Başkan Yardımcısı Avcıoğlu, onların istek ve talepleri hakkında bilgi alarak, gerekli ve aciliyetli noktalardaki çalışmaların en kısa sürede başlatılacağını söyledi.

Bozüyük için, Bozüyük’ün gerçekten ihtiyacı olan projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Yardımcısı Avcıoğlu, bu projelerin devamının geleceğini söyledi.

Kaynak: İHA