Başkan Akgün, Kılıçdaroğlu'ndan Tam Not Aldı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Büyükçekmece Cemevi’nde ağırladı.

Başkan Akgün, Kılıçdaroğlu'ndan Tam Not Aldı
Silivri’de bölgenin tarım sorunlarına çözüm politikaları geliştirmek amaçlı gerçekleşen toplantıya katılan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, toplantı sonrası Başkan Akgün’ün daveti üzerine Büyükçekmece Cemevi’ni ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu ve Akgün’e sevgi seli

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Grup Başkan Vekili Engin Altay, belediye meclis üyeleri ve partililerin de yer aldığı Cemevi ziyaretinde ikram edilen aşureler yenilerek dualar edildi. Büyükçekmece’de yaşayan vatandaşlar tarafından büyük bir sevgi seliyle karşılaşan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Büyükçekmece Belediyesi’nce yaptırılan Büyükçekmece Cemevi’ni çok beğendiğini ifade ederek, başta Başkan Akgün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çalışmalar hakkında bilgi verdi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu Büyükçekmece’de ağırlayan Başkan Akgün, ilçe genelinde başlatmış olduğu çalışmalar ve hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi. Daha yaşanabilir, daha yeşil ve daha çağdaş Büyükçekmece için çalışmalarına devam ettiğini belirten Başkan Akgün, Kılıçdaroğlu’ndan tam not aldı. Büyükçekmece ziyaretinin ardından Kılıçdaroğlu ve Akgün, Beylikdüzü’ne giderek Beylikdüzü Belediyesi’nce gerçekleştirilen 13 tesisin toplu temel atma törenine katıldı.

Kaynak: İHA