'Antalya Yetimlerine Sahip Çıkıyor' Projesi

Antalya’da Vali Münir Karaloğlu’nun eşi Sevim Karaloğlu koordinatörlüğünde hayata geçirilen proje kapsamında çocuklar ve anneleri, EXPO 2016 Antalya’yı gezdi.

Antalya’da Vali Münir Karaloğlu’nun eşi Sevim Karaloğlu koordinatörlüğünde hayata geçirilen “Antalya Yetimlere Sahip Çıkıyor” Projesi kapsamında çocuklar ve anneleri, EXPO 2016 Antalya’yı gezdi

Antalya EXPO Alanı'ndaki geziye katılan 130 çocuk ile annelerine, Sevim Karaloğlu da eşlik etti. Alandaki Torku Çocuk Adası ile THY Bilim ve Teknoloji Merkezi'ndeki faaliyetlere katılan 130 kişi, gün boyu birbirinden renkli aktivitelerle keyifli anlar yaşadı.

Karaloğlu, projeyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve paydaş kurumlarla birlikte yetim çocukların ailelerinin desteklenmesi ve güçlendirilmesinin amaçlandığını söyledi.

Proje kapsamında birçok etkinliğe imza atacaklarını dile getiren Karaloğlu, bu proje sayesinde çocukların ve annelerin yüzünü güldürmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Karaloğlu, Antalya’da daha çok gönüllüye ulaşmayı istediklerini belirterek, 'Hepimizin ortak amacı, çocuklarımızın güzel bir çocukluk yaşaması ve yarınlara umutlu bakması. Bu çalışmalarda bizi başarıya götüren en büyük gücümüz ise gönüllülerimiz. Antalya’da kısa süre önce başladığımız projemizde daha çok gönüllüye ulaşmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA