Türk Yerel Hizmet Sen'den Aşure Hayrı

Kamu-Sen’e bağlı Türk Yerel Hizmet-Sen Turgutlu Temsilciği, her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem Ayı dolayısıyla aşure hayrında bulundu. Mevlid-i Şerif okutulan aşure hayrına katılan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de birlik ve beraberliğin daim olmasını temenni ederek, hayrın Allah katında kabulünü diledi.

Türk Yerel Hizmet Sen'den Aşure Hayrı
Türk Yerel Hizmet-Sen Turgutlu Temsilciliği tarafından Turgutlu Belediye Hizmet Binası karşısı saat Kulesi önünde geleneksel aşure hayrında bulunuldu.

Yoğun katılımın olduğu etkinliğe Belediye Başkanı Turgay Şirin, Belediye Başkan Yardımcıları Ekrem Bölükbaşıoğlu, Hakan Sezer ve İskender Tunç, 23. Dönem MHP Manisa Milletvekili Ahmet Orhan, eski belediye başkanı Yasin Hoşbilgin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar, Turgutlu Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, Türk Yerel Hizmet-Sen İlçe Temsilcisi Mümin Yürek, Yönetim Kurulu Üyesi Önder Ertaş, Sendika Manisa Şube Temsilciliği Mali Sekreteri Cem Özleyen, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ramazan Kılınç, eski İl Genel Meclisi Üyesi Halil Turgut, CHP İlçe Başkanı Erk Kayabaş, belediye birim müdürleri, sendika üyeleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Dualar eşliğinde başlayan ve yaklaşık 2 bin kişilik aşure ikramında bulunulan etkinlikte, aşure hayrının Allah katında kabulünü dileyen Başkan Şirin, etkinlikten dolayı sendika yönetim kurulunu tebrik etti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte davetlerine icabet eden protokole ve Turgutlulara teşekkür eden Türk Yerel Hizmet-Sen İlçe Temsilcisi Mümin Yürek, sendika olarak sosyal faaliyetlere devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA