İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven'den 'Değerler Eğitimi' Konferansı

İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, “Değerler Eğitimi” projesi kapsamında Ali Rıza Özderici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine konferans verdi.

İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven'den  'Değerler Eğitimi' Konferansı
Konferansa İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, Ali Rıza Özderici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Efe, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İl Müftüsü Güven, “Sizler yarın bizlerin yerlerine geçeceksiniz. Yarının müftüsü, imam hatibi ve Kur’an kursu öğreticisi sizler olacaksınız. Bu ülkenin alimlere ihtiyacı vardır. İlmiyle amil olan alimlere, ilmiyle yaşayan alimlere ihtiyacı vardır. Ülkemizin en önemli açığı yetişmiş insandır. Kendimizi her alanda yetiştirmeliyiz. Kendinizi küçük görmeyin, her biriniz dünyayı değiştirebilecek potansiyele sahipsiniz. Sizler kendinizi yetiştirme aşamasında sadece alıcı değil aynı zamanda birer vericisiniz. Sizler öğrendiklerinizi hayatınıza yansıtırsanız birileri mutlaka bundan etkilenecektir. Bizler öğrendiğimiz bilgileri yaşamak üzere öğrenmeliyiz. Yaşanmayan bir din, ölü bir dindir. Dinimizi yaşarsak önce bize sonra da başkalarına hayat verir. Biz yaşamazsak başkalarına hayat veremeyiz.” dedi.

Kaynak: İHA