Balık Tutarken Denize Düşen Şahsı Arama Çalışmaları Sürüyor

Zonguldak’ta kayalıklarda balık tuttuğu sırada dengesini kaybederek denize düştüğü öğrenilen şahsı bulmak için arama çalışmaları sürüyor.

Balık Tutarken Denize Düşen Şahsı Arama Çalışmaları Sürüyor
Dün saat 19.00 sıralarında Yayla Mahallesi Fener Semti güzergahında bulunan kayalıklarda arkadaşları ile birlikte olta ile balık tutmak isterken dengesini kaybederek denize düşen Mustafa Gülay’ı arama çalışmaları devam ediyor. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Deniz Polisi ekipleri denizden AFAD ekipleri ise karada arama çalışması yaptı.

Yakınlarının bekleyişi sürüyor

Bölgede arama çalışması sürerken Mustafa Gülay’ın yakınları ise bölgeye gelerek arama çalışmalarını takip etti. Saatlerdir Mustafa Gülay’dan umutlu bir haber bekleyen yakınların bekleyişi sürüyor. Yaşanan olayı anlatan Mustafa Gülay’ın akrabası Selahattin Gülay, “Üç arkadaş balık tutarken bunların bulunduğu yer denize yakın bir mesafe dalga geliyor diğer iki arkadaşı ıslatıyor ama Mustafa Gülay’ı alıyor. Deniz çok dalgalı olduğu için insan gücüyle çıkarmam mümkün olmadı. Arkadaşları hemen yukarı gelerek haber veriyor. Ondan sonra da bir daha görmüyoruz. Arama çalışmaları geceden bu yana devam ediyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA