Akademisyenler Alanya'da Buluştu

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi, farklı üniversitelerden gelen 30’un üzerinde akademisyeni bir yemekte ağırladı.

Akademisyenler Alanya'da Buluştu
Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) katkılarıyla, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi işbirliğiyle birincisi düzenlenen KENTFOR’un (Kentleşme Forumu) Gala yemeği, Titan Select Otel’de verildi.

Gala yemeğine, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, Hacettepe Üniversitesi HÜYAM Müdürü Prof. Dr. Uğur Ömürgönülşen, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Sayın ile çok sayıda akademisyen, AHEP Üniversitesi öğrencileri ve davetliler katıldı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen gala yemeğinde akademisyenler, Kentleşme forumunun ilk günü değerlendirmesini yaptılar. Alanya’nın doğasına, iklimine ve tarihi dokusuna hayran kaldıklarını belirten akademisyenler, forumun oldukça verimli geçtiğini ve Alanya’da bulunmaktan dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

Kentleşme Forumu”nda görev alan Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi öğrencileri, alanında en uzman akademisyenlerle böyle bir organizasyonda çalıştıkları için gurur duyduklarını ifade ettiler.
Kaynak: İHA