AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ Açıklaması

'Mağduriyetleri ön plana çıkararak o geceyi unutturmak isteyenlere sesleniyorum, Türkiye Suriye olsaydı ne yapardık. Namusumuz kalır mıydı, malımızın mülkümüzün önemi olur muydu. Türkiye'nin gelecek yüzyılı kararacaktı'

AK Parti Manisa Milletvekili ve Darbe Komisyonu Başkanvekili Selçuk Özdağ, 'Mağduriyetleri ön plana çıkararak o geceyi unutturmak isteyenlere sesleniyorum, Türkiye Suriye olsaydı ne yapardık. Namusumuz kalır mıydı, malımızın mülkümüzün önemi olur muydu. Türkiye'nin gelecek yüzyılı kararacaktı.' dedi.

Demirci ilçesi İcikler Mahallesini ziyaret eden Milletvekili Özdağ, mahallede düzenlenen hayır etkinliğine katılarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Gazetecilere açıklama yapan Özdağ, 15 Temmuz'da Fetullahçı Terör örgütü tarafından Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsında Türkiye Cumhuriyeti Devletinin geleceğine, millete, ekonomiye ve Türkiye Büyük Millet Meclisine saldırıldığını söyledi.

Özdağ, 'Ben 7 yıl cezaevinde kaldım. Devletime küsmedim, geldim üniversitede hoca oldum. 3 dönem milletvekili oldum, genel başkan yardımcısı oldum. Şimdi de Darbe Komisyonu Başkanvekiliyim. Demek ki devletinize küsmezseniz zaman zaman yanlışlıklar olsa bile, bizim devletimizin bekası için ay yıldızlı bayrağın hür dalgalanması, ezanların susmaması için bu meselenin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Mağduriyetleri ön plana çıkararak o geceyi unutturmak isteyenlere sesleniyorum, Türkiye Suriye olsaydı ne yapardık. Namusumuz kalır mıydı, malımızın mülkümüzün önemi olur muydu. Türkiye'nin gelecek yüzyılı kararacaktı. 15 Temmuzu unutturmayacağız, kazanımlarımızı kaybettirmek isteyenlere karşı meydan okumaya devam edeceğiz.' şeklinde konuştu.

Özdağ'ın İcikler Mahallesi ziyaretine, Demirci Kaymakamı Atila Kantay, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve AK Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar da eşlik etti.

Kaynak: AA