Vali Mahmut Demirtaş, Yumurtalık'ta İncelemelerde Bulundu

Önceki gün gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında bir araya geldiği kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine, periyodik olarak gerçekleştirdiği ilçe gezilerini aralıksız olarak sürdüreceğini belirten Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Yumurtalık ilçesinde bir dizi inceleme ve temaslarda bulundu.

Vali Mahmut Demirtaş, Yumurtalık'ta İncelemelerde Bulundu
Kaymakam Asalet Karabulut ve Belediye Başkanı Türkeş Filik, İlçe Emniyet Amiri Alper Tunga, Jandarma Komutanı Özgür Baran ile kamu kurum ve kuruluşları idarecilerinin hazır bulunduğu ziyaret sırasında Vali Demirtaş, ilçede gerçekleştirilen kamu yatırımları hakkında yetkililerden ayrıntılı bilgiler aldı. Yumurtalık Kaymakamlığı, İlçe Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Yumurtalık Kalesi’ni ziyaret eden Vali Demirtaş, yetkililere ilçenin sorunlarının çözümü ve sıkıntıların giderilmesi noktasında daima titiz, hızlı ve kararlı davranmaları talimatı verdi. Kaymakamlıkta aldığı brifingin ardından vatandaşlarla bir araya gelen Vali Demirtaş, dile getirilen talep ve beklentileri dinledi.

İlçenin turizm potansiyelinin yatırımcılarla buluşturulması gerektiğine dikkat çeken Vali Demirtaş, "Kamu kurum ve kuruluşları olarak daima vatandaşlarımızın yanındayız. İlçelerimizin kamu yatırımlarıyla buluşturulması ve eksikliklerin giderilmesi noktasında üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeye kararlıyız” dedi.

Kaynak: İHA