Unilever Ideatrophy'e Başvurular Başladı

Üniversite öğrencilerini iş dünyasının zorlu koşullarına hazırlayan fikir yarışması Unilever IdeaTrophy'nin 15'incisi için başvurular başladı.

Unilever'den yapılan yazılı açıklamada, üniversitelerin lisans ve yüksek lisans öğrencilerini iş dünyasına hazırlayan Unilever IdeaTrophy'nin başladığı bildirildi.

Her yıl Unilever markalarından birinin sahiplendiği yarışmanın 2016'daki markasının Knorr Çabuk Çorba olduğu belirtilen açıklamada, katılımcıların fikirlerini yarıştıracakları IdeaTrophy'nin, hikaye oluşturma, yarı final ve final kampı gibi aşamalardan oluştuğu kaydedildi.

Başvuruların www.ideatrophy.com adresinden 21 Ekim 2016'ya kadar yapılabildiği, geçen yıllardan farklı olarak 2016'da ilk kez bireysel başvuruların da kabul edildiği bildirildi.

Açıklamada, öğrencileri iş dünyasının değişen dinamiklerine hazırlayan Unilever IdeaTrophy'de kazanan takımları, Londra'daki Unilever Future Leaders League'de Türkiye'yi temsil etme, Unilever'de staj imkanı ve Macbook Air, iPad ve iPhone gibi ürünlerin de aralarında yer aldığı ödüllerin beklediği kaydedildi.

Unilever IdeaTrophy'nin 15'inci yılında yarışma aşamalarına video çekme ve hikaye oluşturma etaplarının da eklendiği belirtildi.

Kaynak: AA