Seydişehir'de Soğuk Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, Kuran ve Gökçehüyük mahallelerinde soğuk asfalt çalışmalarına başladı.

Seydişehir'de Soğuk Asfalt Çalışmaları Sürüyor
Yol yapım çalışmaları kapsamında Kuran’da 60 bin Gökçehüyük’te 50 bin metrekare soğuk asfalt kaplama çalışması yapılacak. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal ve merkez mahallelerde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Belediye ekiplerinin kırsal ve merkez mahallelerde yolları en ücra köşelere kadar taradığını kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Kırsal mahallerde oturan vatandaşlarımız artık kış ayları çamurlu, yaz ayaları tozlu yollarda yürümeyecek’’ dedi.

Yapılan sıcak ve soğuk asfalt çalışmaları ile artık sokak ve caddelerin temiz bir görünüme kavuştuğunu belirten Başkan Tutal, “Bizler belediye hizmetlerimizin en ücra köşelere ulaşmasını, orada yaşayan vatandaşlarımızın bu hizmetlerden faydalanmasını sağlıyoruz. Kırsal mahallerimizde alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde kilitli taş ve asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Yoğun çalışma tempomuzdan arta kalan vakitlerimde bende yapılan çalışmaları yerinde kontrol ediyorum. Vatandaşlarımızın rahat ve huzuru bizi için önemli” şeklinde konuştu.

Başkan Tutal, Kuran ve Gökçehüyük mahallelerinde başlatılan soğuk asfalt çalışmalarının hava şartlarına göre devam edeceğini, kalan kısımlarının ise 2017 yılı yatırım programına alındığını kaydetti.

Kaynak: İHA