Sevgi Evlerine 150 Bisiklet

Tokat Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 150 bisiklet Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teslim edildi.

Sevgi Evlerine 150 Bisiklet
Sağlık Bakanlığının ‘Fiziksel Aktivitenin Teşviki Projesi’ kapsamında Tokat’ta 150 bisiklet Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teslim edildi. Tokat Halk Sağlığı Müdürü Cihat Zülfüoğulları, Sağlık Bakanlığı tarafından 2018 yılına kadar yürütülecek olan ‘Fiziksel Aktivitenin Teşviki Projesi’ kapsamında Tokat’ta 160 öğrenciye bisiklet verdiklerini söyledi.

Sağlık Bakanlığınca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Karayollarıyla ilgili yönetmeliklerine uygun bisiklet yolları yapan belediyelere yönelik kampanya çerçevesinde Erbaa Belediyesi’ne 500 adet bisiklet verdiklerini ifade eden Zülfüoğulları, “Bugün de Sevgi Evlerimizde kalan çocuklarımızın kullanımına tahsis etmek üzere Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzce 150 bisikletin teslimi için bir araya geldik. Bu bisikletin kardeşlerimize sağlık getirmesini, sağlıklı günlerde kullanmaları dilerim” dedi.

Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Özdemir ise fiziksel aktivitenin teşviki projesi kapsamında 150 bisiklet bağışı için Sağlık Bakanlığı yetkililerine teşekkür etti.
Kaynak: İHA