Pekar'a, Yerel Hizmet-Sen'den Plaket

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Rahmi Pekar’a, yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Türkiye Yerel Hizmet Sendikası Adana Şubesi tarafından plaket verildi.

Pekar'a, Yerel Hizmet-Sen'den Plaket
Davet üzerine Türkiye Yerel Hizmet Sendikası Adana Şubesi’ni ziyaret eden ASKİ Genel Müdürü Pekar, Sendika Başkanı ve üyelerinin sürprizi ile karşılaştı. Genel Müdür Pekar’a, gerek başarılı çalışmaları, gerekse personellerinin sosyal hakları ve ekonomik konularıyla ilgili gösterdiği hassasiyetten dolayı plaket takdim edildi.

Yönetim kurulu adına Pekar’a plaketi takdim eden Yerel Hizmet Sendikası Adana Şube Başkanı Selçuk Diker, ”Yaptıklarınızı görmezden gelemeyiz. Umarız başarılı çalışmalarınız ve ekibinizle olan uyumunuz her zaman Adanalı’ya hizmetin hep daha iyisini ve daha fazlasını getirir. Ayrıca personellerinizle ilgili hassasiyetleriniz de daha da fazla özverili çalışmalara neden olur diye ümit ediyoruz” dedi.

Bu anlamlı plaketten duyduğu memnuniyeti dile getiren ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar ise, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü Bey ile birlikte, bir seferberlik ilan edip Adanalı’ya en iyi ve en güzel hizmeti verebilmek için kolları sıvadık. Bu da elbette ki, personellerimizin özverili çalışmalarıyla gerçekleşiyor. O bakımdan bizim personelden öte aile kavramımız var. Hepsi benim birer aile ferdim gibi. O yüzden acılarımız da sevinçlerimiz de ve yorgunluğumuz da hep birlikte” diye konuştu.

Kaynak: İHA