Özel İnsanlar El Becerilerini Geliştiriyor

Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak düzenlenen el sanatları eğitimi, öğrencilerin el becerilerinin gelişmesine önemli katkılar sağlıyor.

Özel İnsanlar El Becerilerini Geliştiriyor
Kıratlıoğlu Mahallesi’nde 2014 yılında Nevşehir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ne devam eden 18 ve daha üst yaş grubu 40 öğrenciye yönelik olarak çeşitli eğitimler düzenliyor

Özel İnsanların ev tekstil ürünleri ile aksesuarlarını kullanarak kapı süsleme tekniklerini öğrenmeye yönelik olarak gerçekleştirilen eğitimde öğrenciler, doğadaki materyallerden yararlanarak kozalak ve taşları kapı süslemesinde kullanıyor.

Metalik renklerle boyama tekniği konusunda da bilgi sahibi olan Özel İnsanlar, kurdela ve çiçeklerin boyanması çalışmasına da katılarak renkleri öğreniyorlar.

Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ne devam eden öğrencilerin eğitimler boyunca ürettikleri ürünler, önümüzdeki yıl ortalarında düzenlenecek bir sergi ile vatandaşların beğenisine sunulacak.
Kaynak: İHA