Manisa'daki Arıtma Tesislerinin Sayısı Artıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Karaağaçlı Mahallesinde inşa ettiği içme suyu artıma tesisini tamamlayarak vatandaşa ulaşan suyu daha kaliteli hale getiriyor.

Manisa'daki Arıtma Tesislerinin Sayısı Artıyor
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu kalitesini arttırmak amacıyla arıtma tesisleri kurmaya devam ediyor. MASKİ, Şehzadeler ilçesinin Karaağaç Mahallesinde içme suyu kalitesini arttırmak için çalışmalarına başlanan tesisin inşaatını tamamladı. Tesiste kullanılacak ham ve arı su tankları, sodyum dozaj pompaları, güç kaynağı ve elektrik panolarının da nakliyesi gerçekleştirilerek çalışmalar noktalandı. Karaağaçlı Mahallesi’ne kazandırılan arıtma tesisi, saatte 65 metreküp içme suyu arıtacak.

“Daha kaliteli içme suyu temin edeceğiz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Karaağaçlı Mahallesinde içme suyu artıma tesisinin tamamlandığını belirtti.

Aslay, “Manisa genelinde içme suyu arıtma tesislerimizin sayılarını arttırıyoruz. Karaağaçlı Mahallemize daha kaliteli içme suyu temin edebilmek için içme suyu tesisi kurduk. Tesisimizde betonarme çalışmalarımızı tamamladık. Teknik araç ve gereçlerimizi de nakliye ettik. Araç ve gereçlerimizin bağlantılarını da yaparak tesisimizi faaliyete geçireceğiz. Vatandaşlarımıza daha kaliteli içme suyu temin edeceğimiz için mutluyuz” dedi.

Kaynak: İHA