HADEF Samsun Bölge Başkanlığına Savaş Getirildi

Havza Dernekler Federasyonu (HADEF) Başkan Vekili Fikret Bıyık, Samsun Bölge Başkanlığına Harun Savaş'ın getirildiğini bildirdi.

HADEF Başkan Vekil Bıyık, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölge başkanlığını yürüten Ahmet Güngör'ün, Havza ve Köylerini Sevenler Derneği Yönetim Kurulu kararı ile görevinden uzaklaştırılması üzerine bu görev yeni atama yaptıklarını söyledi.

Göreve Harun Savaş'ın getirildiğini belirten Bıyık, 'HADEF Genel Başkanımız Enver Şahin ve yönetim kurulu olarak yapılan değerlendirmeler sonucunda bir süre önce Havza ve Köylerini Sevenler Derneği'nde yaşanan görev değişikliği neticesinde böyle bir karar alındı. Harun Bey'e yeni görevinde başarılar dilerim.' dedi.

Bıyık, federasyon çalışmaları hakkında da bilgi vererek, 'Bu yıl İstanbul'da HADEF olarak tirit gecesi organizasyonu için çalışmalarımıza başladık. İlçemizin tanıtımı için bu tür organizasyonları önemsiyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde Havza'da büromuzu hizmete sokacağız. Bu büro ile İstanbul ve Havza arasında kurmuş olduğumuz ilişkiler daha kuvvetli hale gelecek.' diye konuştu.

Kaynak: AA