Daire Başkanı Çetiner'den Başkan Tutal'a Ziyaret

Gençlik Hizmetler Genel Müdürlüğü Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkiler Daire Başkanı Osman Çetiner, Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret etti.

Daire Başkanı Çetiner'den Başkan Tutal'a Ziyaret
Daire Başkanı Çetiner’in, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Seydişehir Gençlik Spor Hizmetleri Müdür Vekili Soner Balcı hazır bulundu.

Daire Başkanı Osman Çetiner, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a Seydişehir’de hayata geçirilecek gençlik projeleri ve kampları hakkında bilgi verdi. Seydişehir’e bir dizi proje çalışmaları ve kamp çalışmaları konularında görüş alış verişinde bulunmak üzere geldiğini ifade eden Çetiner, “Seydişehir’e gençlerimiz için neler yapabiliriz, neler kazandırabiliriz gözlemlemek için geldik. Gençlik kampları ve gençlere yönelik projelerimiz var. Başkanım gençlerimize değer veriyor. Başkanımıza uğrayarak kendilerine Kapalı Spor Salonumuzda verdiği hizmet ve desteklerden dolayı teşekkür etmek istedim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Eğitim camiasından geliyorum. Öğrencilerimizi ve gençlerimiz seviyorum. Amacımız gençlerimizin boş vakitlerini kahve köşelerinde, bilgisayar başlarında vakitlerini boşa geçirmemeleri. Yeter ki gençlerimiz boş zamanlarını en iyi yerlerde spor yaparak geçirsinler. Onlar için Seydişehir Belediyesi olarak daha sağlıklı, daha donanımlı alanlarda sportif faaliyetler yapabilecekleri ortamlar sağlamak” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA